Sover inte!!!

Det blir nu oftare och oftare att jag inte kan somna på natten. Igår sov jag sammanlagt två timmar på hela natten och inatt somnade jag vid elva och vaknade vid ett igen och varit vaken sen dess :-( Detta är fruktansvärt med tanke på att jag jobbar varje dag, man är ju helt slut!! Jag har verkligen ingen aning varför det är så här..... Vet bara att det tar fruktansvärt hårt på mig just nu. Annars är allt bra, vi går in i v.28 imorgon, tiden bara rusar iväg :-) Kram på er

Tvåsiffrigt!!

Igår så gick vi ner på tvåsiffrigt och det innebär att vi bara hade 99 dagar kvar tills lillan kommer till oss :-)
Det låter fortfarande galet mycket men inte med tanke på hur många dagarna var från början.
 
Var hos barnmorskan igår och allt är bra med oss. Hon "försökte" lyssna på lillans hjärtljud men hon ville inte alls samarbeta, hon hade hicka och sen sparkade hon precis hela tiden.....tror nog att hon blev väldigt störd av den där apparaten.
Jag fick också ett moderskapsintyg som ska skickas till försäkringskassan ang. föräldrarpenning och det kändes stort kan jag säga. Tänka sig att jag ska bli mamma, det är något som jag har drömt om i hela mitt liv och för bara några år sen trodde jag inte ens att det var möjligt och nu sitter man här och väntar och längtar efter henne.
Detta är galet stort och jag måste nästan påminna mig själv varje dag att detta är sant!!!
 
Ha en bra dag allihopa!! //nenne

Villsågärna

Här kommer jag att skriva om vår väg till vårt barn. Har precis påbörjat vårt första äggdonationsförsök nu och har även ställt oss i kö för adoption.

RSS 2.0