Det var ett tag sen sist!

Det var ett tag sen jag skrev sist och anledningen till det är väl att syftet med bloggen var ju att skriva av sig i allt det man gick igenom med äggdonationen och nu när vi lyckades så blir det ju inte riktigt samma sak.
Vet inte om jag är sugen på att fortsätta skriva eller inte. Jag får nog ta mig en riktig funderare.

Jag vet att man inte har kunnat kommentera på många av dom gamla inläggen, skittråkigt!
Men iallafall så är jag fortfarande gravid trots att det har varit en skakig tid fram till nu. Vi har nu passerat hela vecka 12 och det känns riktigt skönt, vi har även fått se bebisen ett par gånger med ultraljud, och jag säger bara vilken grej alltså :-)

Är det någon som undrar något om själva behandlingen eller något annat så bara fråga.

Kram på er


Kommentarer
Anna

Hur mår du i graviditeten? Har ni fått titta mer på bebis? Hur gick själva behandlingen till? Vänliga hälsningar /Anna

Svar: Oj, har helt missat att svara dig förlåt.Jag mår bara bra och har gjort det i princip hela tiden förutom lite illamående.Vi har fått titta på bebisen några gånger nu och det är lika fantastiskt varje gång :-)
Det var ett tag sen behandlingen nu men i princip så tar man medicin som ska göra livmoderslemhinnan tjock och mottaglig och det kollar man med hjälp av ultraljud, samtidigt så sätter man igång donatorn på sina mediciner så att vi är synkade.
sen lämnar mannen spermier samma dag som donatorn plockas på ägg. sen så blir det insättning 2-5 dagar efter det. sen väntar man ca.12 dagar innan man får reda på om det har lyckats eller inte. Hoppas att det gav dig lite svar.// nenne
nenne

2012-06-05 @ 01:03:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Villsågärna

Här kommer jag att skriva om vår väg till vårt barn. Har precis påbörjat vårt första äggdonationsförsök nu och har även ställt oss i kö för adoption.

RSS 2.0