Korsdonator

Jag lovade att jag skulle berätta mer om vår korsdonator i första inlägget så här kommer det.
Efter att ha stått i kö till äggdonation i ca. ett halvår så erbjöd sig en vän till oss att ställa upp som korsdonator:-). Hon är världens mest underbara tjej!!
I januari anmälde hon sig till Rmc. Hon tog alla prover och blev såkallat "godkänd". Hon donerade sen först till hösten eftersom det var semesterstängt på Rmc så allt blev försenat. Det var tänkt att vi sen skulle få försöka i höstas men tyvärr så blev det inget med den donatorn som vi skulle få. Men då visste vi iallafall att vi var överst i kön och att nästa gång var det vår tur. Och i januari ringde dom äntligen och sa att det var dax för oss :-)

En korsdonation går till så att vår vän donerar till den eller dom kvinnorna ( är oftast till två par) som är överst i kön och då hamnar vi automatiskt överst i kön. Är osäker på hur lång tid vi hade fått vänta utan korsdonator men det verkar vara väldigt lång tid iaf. i Malmö :-( tyvärr är det stor brist på donatorer.

Till alla är som donerar, ni är helt fantastiska!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Villsågärna

Här kommer jag att skriva om vår väg till vårt barn. Har precis påbörjat vårt första äggdonationsförsök nu och har även ställt oss i kö för adoption.

RSS 2.0